• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Wandelarrangement Drenthe

Fietsen en overnachten in Drenthe | Lekker ontspannen

Fietsen en overnachten in Drenthe

Wat is het heerlijk om in de ochtend wakker te worden met een ontbijtje en terwijl je geniet van een lekker warm croissantje en een goede kop koffie jouw fietsroute uitstippelt van de dag. Waar zal de dag jullie brengen? Het is nog een verrassing. Als je ergens mooi kunt fietsen, dan is dat in Drenthe. Hotel Het Witte Veen is gevestigd in het hartje van deze natuurrijke provincie. Fietsen en overnachten in Drenthe? Lees dan verder.

Fietsverhuur Drenthe

Een gezellig familiehotel

Hotel Het Witte Veen is een gezellig familiehotel in Witteveen, een mooi dorp in de gemeente Midden-Drenthe. Alles straalt hier rust uit. Het is dan ook de ultieme plek om eens even heerlijk tot jezelf te komen. Even geen haast en even geen zorgen. Gewoon even genieten. In Drenthe is een groot aantal kilometers fietspad aangelegd, wat langs de mooiste stukjes natuur leidt.

Wanneer je de parkeerplaats al af fietst, waan je je in een mooi gebied. Het zonnetje weerspiegelt in het water en zorgt voor een warme gloed over je gezicht. Je kunt de hele dag aan. Vanuit Witteveen kan je alle kanten op. Het ligt er centraal, wat ideaal is voor een leuke fietsroute. Bij de receptie van het Hotel kan je diverse fietsroutes krijgen, maar deze kun je ook zelf uitstippelen aan de hand van een knooppuntenkaart.

Bekijk onze video en kom alvast in de sfeer

Zin in een dagje uit? Bezoek het Wildlands park in Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger,het Drents Museum in Assen of museumdorp Orvelte.