• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Wandelarrangement Drenthe

Fietsverhuur Drenthe

Fietsverhuur Drenthe bij Hotel Het Witte Veen

Heerlijk fietsen door de Drentse bossen, langs prachtige meren en de gevarieerde natuur? Stap in de auto en rijd naar Hotel Het Witte Veen. Hier kunt u namelijk fietsen huren, zowel normale fietsen als elektrische fietsen. Diverse knooppuntroutes leiden u naar de mooiste plekjes, want die zijn er in Drenthe genoeg. Fietsverhuur Drenthe? Ga dan naar Hotel Het Witte Veen.

Fietsverhuur Drenthe

Over het dorp Witteveen

Witteveen is een prachtig dorp. Het is er rustig, hier kan je echt even lekker tot jezelf komen.

Witteveen ligt in Midden-Drenthe, waardoor het een centrale ligging heeft. Drenthe staat bekend om haar uitstekende fietspaden, kilometerslang. Hier raak je dan ook niet snel uitgekeken. Even lekker het hoofd leegmaken, dat kan hier het allerbeste! Fiets van dorp naar dorp, langs prachtige Saksische boerderijen en bosrijke gebieden. Laat je verrassen door wat Drenthe te bieden heeft.

Aan de rand van het dorp ligt een groot bos, waar je naast fietsen ook heerlijk kunt wandelen. In dit bos ligt een groot meer, niet veel mensen weten hiervan. Het ligt namelijk goed verstopt, maar wanneer je het gevonden hebt kijk je je ogen uit. Het ligt middenin het dichtbegroeide bos. Het hemelsblauwe heldere water lijkt haast op te lichten, wanneer je een eerste blik werpt op het meer. Het is een plaatje en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Bekijk onze video en kom alvast in de sfeer

Zin in een dagje uit? Bezoek het Wildlands park in Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger,het Drents Museum in Assen of museumdorp Orvelte.