• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
groepsactiviteiten drenthe

Groepsactiviteiten Drenthe

De leukste groepsactiviteiten Drenthe bij Hotel Het Witte Veen

Of je nou opzoek bent naar een groepsactiviteit in Drenthe voor de familiedag, een vrijgezellenuitje, een trouwdag of een personeelsuitje: de leukste groepsactiviteiten van Drenthe vindt je bij Hotel Het Witte Veen nabij Witteveen. In ons hotel, centraal gelegen in Drenthe, bieden wij verschillende leuke groepsactiviteiten aan die iedereen bij zullen blijven. Groepsactiviteiten Drenthe? Lees er hieronder meer over.

Welke groepsactiviteiten bieden wij aan?

Bij Hotel Het Witte Veen kunt u kiezen uit zeer veel verschillende groepsactiviteiten. Van Pubquiz tot Ik Houd Van Holland en van wandeling door Drenthe tot Pitch en Put: de keuze is reuze. Wat voor gelegenheid u ook een activiteit voor zoekt, wij hebben altijd iets wat aansluit bij uw gasten. Hieronder vindt u een selectie van de groepsactiviteiten die wij aanbieden.

Wilt u graag wat hulp bij het bepalen van welke groepsactiviteit voor uw groep het meest geschikt is? Of wilt u graag wat meer informatie over wat de groepsactiviteiten precies inhouden? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van een onvergetelijke groepsactiviteit in Drenthe.

Onze activiteiten

Picknick To Go

Met de Picknick To Go strijk je neer met een goed gevulde mand en een leen kleedje. Geniet in de natuur van de hapjes en het flesje bubbels.

Lees verder
groepsactiviteiten drenthe

Groepsactiviteiten combineren met een diner

Hotel Het Witte Veen is niet alleen hét adres voor de leukste groepsactiviteiten voor iedere gelegenheid. U kunt naast de leukste groepsactiviteiten ook in ons restaurant terecht voor een heerlijk diner voorafgaand of na de activiteit. Onze chef staat zeven dagen per week klaar om de lekkerste gerechten te serveren om u en uw gasten een onvergetenlijke ervaring te bezorgen.

Bent u benieuwd naar wat  voor eten wij serveren? Bekijk dan eens onze menukaart.

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze video en kom vast in de sfeer

Zin in een dagje uit? Bezoek het Wildlands park in Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger,het Drents Museum in Assen of museumdorp Orvelte.