• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Wandelarrangement Drenthe

Hotel Drenthe Familiekamer | Een paar dagen op pad!

Op ontdekkingstocht in Drenthe!

In Drenthe is het heerlijk genieten. De prachtige natuur, de mijlenlange fietspaden, de schone lucht en niet te vergeten de rust. Drenthe is de ultieme locatie om even tot jezelf te komen. Het leven is vaak al zo druk, dat we niet moeten vergeten om soms even een adempauze in te lassen. Voor wie toch niet helemaal kan stilzitten, is Drenthe ook een prima provincie om te bezoeken. Er zijn hier namelijk erg veel dingen te doen en te bezoeken! Het is dan ook een uitstekende uitvalsbasis om met het gezin naar toe te gaan. Dan is het natuurlijk wel het leukst, als je een paar nachtjes blijft. Zo kan je zoveel mogelijk van deze provincie zien. Hotel Drenthe familiekamer? Die kan je reserveren bij Hotel Het Witte Veen.

Hotel Drenthe familiekamer

Wat is er allemaal te doen in Drenthe?

Als eerst zouden wij toch echt aanraden om de natuur te ontdekken, zeker als je nog nooit eerder in deze mooie provincie bent geweest. De natuur is namelijk zo gevarieerd en bijzonder, denk bijvoorbeeld aan de prehistorische hunebedden die je zomaar tegen kunt komen! Of de stuifzandgebieden, die je tijdens een boswandeling opeens tegen het lijf kunt lopen. De Drentse natuur is zo verrassend, dat het zeker de moeite waard is om op ontdekkingstocht te gaan! Dit kan je natuurlijk ook doen in combinatie met een paar leuke bezienswaardigheden!

Wie naar Drenthe komt, moet eigenlijk wel een bezoekje brengen aan Wildlands. Dit park is bekend in heel Nederland, dus je zult er hoogstwaarschijnlijk zelf ook al eens van gehoord hebben! Dit is namelijk een dierentuin, maar niet zomaar één. In dit park maak je namelijk een wereldreis in één dag. De jungle, de savanne en zelfs de poolgebieden bezoek je! Naast dat je alle dieren kunt zien die in deze werelden leven, zijn er ook gave attracties die te maken hebben met de thema’s. Een dag vol avontuur!

Vlakbij het hotel vind je het museumdorp Orvelte. Hier wonen en werken de mensen zoals ze dat vroeger deden. Je kunt een kijkje nemen in het voormalige huis van de familie Ottens, of een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld de smederij! Aan het museumdorp grenst een prachtig natuurgebied waar je over de heidevelden kunt wandelen.

Bekijk onze video en kom alvast in de sfeer

Zin in een dagje uit? Bezoek het Wildlands park in Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger,het Drents Museum in Assen of museumdorp Orvelte.