• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Wandelarrangement Drenthe

Hotels Drenthe halfpension | Hotel het Witte Veen

Hotels Drenthe halfpension | Voor wie even lekker wil genieten

Houdt u er ook zo van? Overdag lekker op pad, wandelen door de bossen of wellicht lekker actief op de mountainbike. In Drenthe is er altijd wat te beleven. Wie gedurende de dag in de benen is geweest, wil 's avonds lekker op zijn gemakje ontspannen. Bij Hotel het Witte Veen kunt u in dat geval prima terecht. Geniet van deze prachtige provincie en de gastvrijheid in ons restaurant en hotel. Zoekt u hotels Drenthe halfpension? Dan kunt u bij Hotel het Witte Veen lekker komen genieten!

Hotel Drenthe

Wat is er te doen in Drenthe

Drenthe is de oerprovincie. De geschiedenis is niets minder dan fascinerend en de natuur maakt iedere keer weer indruk. Hunebedden, stuifzandgebieden, bos. Het is er gewoon heerlijk, een plaats om weer even helemaal tot jezelf te komen. Ons hotel ligt in het mooie dorp Witteveen. Een ontginningsdorp dat in 1926 ontstond als werkverschaffingsproject op het Balingerveld. Het is dan ook het jongste dorp van Drenthe. Wat Witteveen zo mooi maakt, dat is voornamelijk het prachtige bos aan de rand van het dorp. Midden in het dorp ligt een groot meer, waar u in de zomer een heerlijke duik kunt nemen. Het heldere water in combinatie met de schone geur van het bos, doen een mens meer dan goed.

Hotels Drenthe halfpension

Lekker even op het terras zitten?

Groot gelijk. Wat is er nu lekkerder dan aan het begin van de dag de fietsroute uit te stippelen op het terras met een heerlijke cappuccino, of aan het einde van een lange wandeltocht de laatste zonnestralen van de dag nog even mee te pikken. Met uitzicht op natuur, even tot rust komen.

hotels drenthe halfpension

Er wordt goed voor u gezorgd

Hotel het Witte Veen is een ideale plek voor iedereen die van eten houdt. Onze koks toveren iedere dag weer de lekkerste gerechten op tafel, wel zo plezierig wanneer u na een intensieve dag trek hebt gekregen. Ook een ontbijtje zit er natuurlijk iedere ochtend in. Een stevige bodem kunt u natuurlijk wel gebruiken. Wanneer het zonnetje schijnt, kunt u lekker plaatsnemen op het terras met een drankje of om te ontbijten, lunchen of dineren. Onze Drentse gastvrijheid maakt uw verblijf in het restaurant extra aangenaam. Want wie bij ons op visite is, daar wordt goed voor gezorgd.

Lees verder

Heeft u een vraag over ons hotel of restaurant?

Stel hem gerust via onderstaande contactformulier. We komen hier zo snel mogelijk op terug!