• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Lunchen Drenthe

Lunchen Drenthe | Lunchen in een prachtige omgeving

Heerlijk lunchen in Drenthe?

Heeft u zin om even lekker te lunchen in Drenthe? Dan kunt u bij Hotel het Witte Veen aanschuiven! Onze keukenbrigade staat klaar voor u om de lekkerste lunches te serveren. In ons restaurant staat een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten voor u klaar. Er zit dan ook voor iedereen wat tussen. En ook aan de kinderen is gedacht, want speciaal voor hen hebben wij een heerlijk kindermenu waarop poffertjes en patatjes natuurlijk niet ontbreken. Lunchen Drenthe? Kom dan eens bij ons langs.

Combineer het met een mooie wandeling of fietstocht

Na het lunchen een prachtige wandeling of fietstocht maken? In de omgeving waar ons restaurant te vinden is, vindt u prachtige natuur en heerlijke routes om op en top te genieten van wat Drenthe u te bieden heeft. Maak bijvoorbeeld eens een wandeling rond het prachtige blauw meer wat net buiten het dorpje Witteveen ligt. U kunt hier urenlang in alle rust door de Drentse natuur wandelen.

Wij bieden ook speciale wandelarrangementen aan. Dit zijn arrangementen waarbij een wandeling aan de hand van een wandelroute wordt gecombineerd met een heerlijk luncharrangement in ons restaurant. Eén van die wandelroutes is die van het Mantingerveld, een mooi natuurgebied wat gekenmerkt wordt door bossen, heide, zandverstuivingen en vennetjes. Zeker een aanrader wanneer u bij ons in de buurt bent.

lunchen Drenthe

Even wat afhalen?

Woont u in de buurt of verblijft u in de buurt? Dan kunt u natuurlijk ook een heerlijke lunch afhalen. Onze afhaalmenu's bevatten heerlijke Drentse streekproducten. Hoeft het allemaal niet zo gezond? Dan is onze borrelbox een fantastische keuze. Lunchen Drenthe? Wij bereiden de lekkerste lunches of hapjes en u hoeft het alleen maar op te halen. En niemand hoeft af te wassen, ook wel fijn!

Lees verder
lunchen Drenthe

Terrasje pakken?

Naast een sfeervol ingericht restaurant, hebben wij ook een prachtig terras met uitzicht op de Drentse natuur. Hier kunt u heerlijk genieten van een lekkere lunch, of bijvoorbeeld een borrel terwijl u geniet van een prachtige Drentse zonsondergang.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal aanbieden? Klik dan op onderstaande button en bekijk nu de menukaart.

Bekijk de menukaart

Wilt u een reservering maken voor een wandelarrangement, lunch, diner of borrel?

Dat kan via onderstaande contactformulier. U ontvangt van ons een bericht.