• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Uit eten of afhalen bij restaurant Het Witte Veen

Uit eten of afhalen bij restaurant Het Witte Veen

Geniet van Drentse lekkernijen

Onze keukenbrigade van restaurant "Het Witte Veen" staat 7 dagen in de week voor u klaar om heerlijke gerechten uit de keuken te toveren. De chef stelt dagelijks een 3-gangen keuze diner voor u samen bereid met verse producten. Natuurlijk kunt u ook zelf iets kiezen van het menu.

U diner afhalen voor thuis? zeker is dat mogelijk! Wij hebben voor u een aantal van onze lekkerste gerechten geselecteerd, waaronder onze malse spare ribs.

Wilt u lekker komen diner, dan raden wij u aan een tafeltje te reserveren. Op ons terras is geen tafelreservering nodig. In ons restaurant en op ons terras staan de tafels zeer ruim opgesteld. Neem maar snel een kijkje op de menukaart menu.


Geniet tussen 12:00 en 17:00 uur van een smakelijke lunch, diner of een lekker borrelhapje. Geniet op het terras of in de hotelbar van een goed glas wijn of kiest u voor een heerlijk speciaal biertje? Wij hebben 20 verschillende soorten speciaal bieren waarvan we er 5 op onze tap, dus laat u verrassen.
Neem alvast een kijkje de kaart.

Openingstijden: Wij zijn dagelijks geopend van 7:30 - 24:00 uur. U kunt bij ons van 11:00 - 20:00 uur van de menukaart kiezen.
Voor een kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een diner ben u van harte welkom.

Uit eten of afhalen bij restaurant Het Witte Veen

Bar

De gezellige bar van Hotel Het Witte Veen is als een fijne huiskamer om na een inspannende dag heerlijk neer te ploffen. In de winter steken we de open haard aan en in de kast staan voldoende spellen en boeken om u mee te vermaken. We serveren kleine gerechten, Drentse lekkernijen en verschillende drankjes of proef 1 van de 16 speciaalbieren van La Trappe of Brouwerij Omer van der Ghinste.

Reserveren

Reserveer uw tafel

Gemakkelijk online uw tafel reserveren. Wij zien ernaar uit om u te verwelkomen. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt van ons een bevestiging. Tot ziens!