• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Wandelarrangement Drenthe

Restaurant Drenthe | Lunchen, dineren of lekker borrelen?

Hapje eten?

Heeft u zin om even lekker een hapje te eten? Dan kunt u bij ons gerust aanschuiven! De keukenbrigade van Restaurant Het Witte Veen staat voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden. Of u nu op zoek bent naar een locatie om te lunchen, dineren of lekker te borrelen; dat gaat bij Restaurant Het Witte Veen helemaal goedkomen. Met een heerlijke menukaart is er voor iedereen wel wat lekkers. Ook voor de kinderen is er uiteraard een lekker kindermenu, waarbij poffertjes en patatjes natuurlijk niet mogen ontbreken. Restaurant Drenthe? Kom dan eens bij ons langs.

Combineer het met een mooie wandeling of fietstocht

In Midden-Drenthe kunt u prachtig wandelen en fietsen. Hotel Restaurant Het Witte Veen is gevestigd in een mooie natuurrijke omgeving. Zo ligt er aan de rand van het dorpje Witteveen een groot bos met een blauw meer, wat een prachtig gezicht is. Hier kunt u urenlang in alle rust wandelen, u komt hier haast niemand tegen.

Wij bieden ook speciale wandelarrangementen aan. Dit zijn arrangementen waarbij een wandeling aan de hand van een wandelroute wordt gecombineerd met een heerlijk luncharrangement in ons restaurant. Eén van die wandelroutes is die van het Mantingerveld, een mooi natuurgebied wat gekenmerkt wordt door bossen, heide, zandverstuivingen en vennetjes. Zeker een aanrader wanneer u bij ons in de buurt bent.

candle light dinner

Iedere zaterdagavond candle light dinner!

Verblijft u bij ons in het hotel op een zaterdag? Dan kunt u deelnemen aan ons knusse candle light dinner. Een heerlijk diner in een gezellig restaurant dat alleen verlicht is met kaarslicht. En vooruit, de open haard.

Heerlijk op uw gemak genieten van onze gerechten bereid met passie door de koks, na een intense dag vol met mooie herinneringen. Wat een mooi einde van een prachtige dag.

Restaurant drenthe

Even wat afhalen?

Woont u in de buurt of verblijft u in de buurt? Dan kunt u ook een maaltijd afhalen. Zo bieden wij gezonde afhaalmenu’s aan met echte Drentse streekproducten. Hoeft het allemaal niet zo gezond? Neem dan onze borrelbox! Wij bereiden de lekkerste hapjes en u hoeft het alleen maar op te halen. En niemand hoeft af te wassen, ook wel fijn!

Lees verder
hotel drenthe

Terrasje pakken?

Wij hebben naast een sfeervol restaurant ook een mooi terras met uitzicht op de prachtige natuur. Aan het einde van de avond lekker ontspannen de zon onder zien gaan, dat is pas echt genieten.

Nieuwsgierig naar wat we allemaal aanbieden? Klik dan op onderstaande button en bekijk nu de menukaart.

Bekijk de menukaart
Restaurant Drenthe | Lunchen, dineren of lekker borrelen?

Ook voor een lekker biertje...

of natuurlijk ander drankje bent u bij ons van harte welkom!

Wilt u een reservering maken voor een wandelarrangement, lunch, diner, of borrel?

Dat kan via onderstaande contactformulier. U ontvangt van ons een bericht.