• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Senioren hotel Drenthe

Senioren hotel Drenthe | In het hart van de Oerprovincie

Ontdek de Oerprovincie

Drenthe, een provincie die voor ieder wat te bieden heeft. Een avontuurlijk weekend weg, of heerlijk fietsen met je partner, Drenthe heeft het. In Drenthe kun je voor ieder soort vakantie terecht. In Drenthe kom je thuis. Wie de drukke stad gewend is, zal in Drenthe weer ervaren hoe stilte echt klinkt. Hotel Het Witte Veen is gevestigd in het gezellige dorp Witteveen en ligt midden in het veelzijdige Drenthe. Centraler kan bijna niet. Dit maakt ons seniorenhotel in Drenthe de ideale uitvalsbasis om te komen genieten van de rust en veelzijdigheid van Drenthe. Steden als Emmen, Assen en Hoogeveen zijn te vinden op korte afstand van ons hotel. Senioren hotel Drenthe op korte afstand van al het moois wat Drenthe te bieden heeft? Bij Hotel Het Witte Veen ben je aan het juiste adres.

Seniorenhotel Drenthe

Bezienswaardigheden

Het museumdorp Orvelte, een dorp waar de mensen nog altijd werken en wonen zoals vroeger gebruikelijk was. Prachtige boerderijen, diverse ambachten en natuurlijk de schaapskooi laten als geen ander zien hoe het er hier vroeger aan toe ging. En dit alles ligt op steenworp afstand van ons seniorenhotel. Maar niet alleen Orvelte ligt zeer gunstig vanaf ons hotel.

Ook Wildlands, een dierentuin en attractiepark in één, is ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Zijn jullie meer toe aan wat rust en wil je de ongerepte natuur van het Drentse landschap bewonderen? Dan zijn er ontelbaar veel prachtige fietspaden beschikbaar om een heerlijke ronde door Drenthe te maken. Bijvoorbeeld langs het hunebeddencentrum, waar je alles over de mysterieuze vindingen uit de prehistorie leert.

Senioren hotel drenthe

Lekker even op het terras zitten?

Dat kan! Geniet van een heerlijke cappuccino of neem 's avonds met een lekker slaapmutsje nog even samen de dag door.

Senioren hotel Drenthe | In het hart van de Oerprovincie

Lekker een hapje eten?

Bij Hotel Het Witte Veen vind je naast luxe hotelkamers ook een restaurant en terras waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of een diner. Maar ook koffie met een gebakje zijn bij ons te krijgen natuurlijk. Zo maak je het verblijf nog net een stukje aangenamer.

Lees verder

Heb je een vraag over ons hotel of restaurant?

Stel hem gerust via onderstaande contactformulier. We komen hier zo snel mogelijk op terug!