Feestje met familie, vrienden of collega's

Vanaf 20 personen organiseren wij i.s.m Olivier Entertaining de leukste spelhows voor € 12,50 p.p.

U kunt deze arrangementen combineren met: 

  • Koude en warme bitterhapjes (€ 10,00 p.p.)
  • Warm & Koud buffet (€ 27,50 p.p.)
  • Barbeque + Salade buffet (€ 25,00 p.p.)
  • 3-gangen Diner (v.a. € 25,00 p.p.)
  • Broodmaaltijd (v.a. € 13,50 p.p.)

Bovenstaande arrangementen zijn exclusief consumpties.
U kunt ook kiezen voor een 4 uurs All in drankjes arrangement (m.u.v. speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd + € 17,50 p.p.)

Voor een gespecificeerde prijsopgave vult u het contactformulier in waarna wij z.s.m. contact met u opnemen.

Nu reserveren

Indoor & Outdoor / Spelshow

Ik Hou Van Holland 

De groep waarmee u naar Hotel Het Witte Veen komt wordt in meerdere teams verdeeld. Gewapend met een krijtbord en een toeter gaan de teams de strijd aan om de avond winnend af te sluiten. De teams worden door middel van vragen en opdrachten, die door de entertainer worden voorgelegd, uitgedaagd om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven.

Hier in Witteveen kunt u het oer- Hollandse gevoel optimaal beleven. Dit brengen we tijdens Ik hou van Holland in u naar boven, wellicht dat het zal helpen om zo gemakkelijker een antwoord op de gestelde vragen te vinden.

 

Pubquiz 

Bent u benieuwd wie van uw gezelschap het meeste afweet van sport, film en het beste kan gokken met cijfers? Kom het uittesten bij de Pubquiz. Herken met uw team muziek intro’s en strijd voor de titel.

Hoeveel kost het nou eigenlijk om de hele wereldbevolking te leren lezen, schrijven en rekenen? Kom erachter bij de Pubquiz. U speelt verschillende rondes waarbij de entertainer uw team op de proef zal stellen. De Pubquiz is een toegankelijke spelshow en geschikt voor iedereen.

 

Jongens tegen de Meisjes 

Wie zijn er nu eigenlijk beter? De heren of zijn het toch de dames? Bij deze spelshow zal deze prangende vraag beantwoord worden. In uw team gaat u de strijd aan tegen de andere sekse. Uw team zal dilemma’s voorgeschoteld krijgen en zal moeten samenwerken om te kunnen winnen. Prefereren de mannen een mooie vrouw of toch een slimme vrouw? En met wie zitten vrouwen nou liever op een onbewoond eiland?

Voor een zo eerlijk mogelijk verloop kunt u bij de Jongens tegen de Meisjes rekenen op 2 entertainers, zij zullen natuurlijk voor hun eigen groep opkomen en het u niet gemakkelijk gaan maken. Laat u zich uitdagen en leer het andere geslacht beter te begrijpen bij Jongens tegen de Meisjes.

 

Crazy Bingo 

Bingoën maar dan net even anders. Laat u verassen door Crazy Bingo, de Bingo die alles behalve de welbekende Bingo zal verlopen. Van de entertainer zult u een bingokaart ontvangen waarop u uw geluksnummers mag noteren. Er vallen fantastische prijzen te winnen. Hier wilt u natuurlijk toch ook kans op maken?

Bij de Crazy Bingo zal de entertainer niet alleen maar gebruik maken van een bingomachine maar zult u ook muziek raden, vragen beantwoorden of zult u ook worden uitgedaagd door middel van opdrachten. Wie heeft er als eerste Bingo?

 

Oh, wat een decennium 

De jaren 90 waren bewogen jaren. Wat weet u nog van deze periode af? U zult met uw team verschillende rondes spelen. Uiteraard blikken we terug op een aantal gebeurtenissen, entertainment van deze jaren, maar ook wordt er gekeken welk team het best levend Tetris kan spelen. Laat u zich verassen bij Oh, wat een decennium.

Oh, wat een decennium is een dynamisch spel. Haal de nostalgie naar boven en bekijk wie van jullie gezelschap zich deze jaren nog als de van gisteren kan herinneren. U zult bij dit spel niet punten gaan verzamelen, maar oude befaamde guldens. Ook zal het eindspel een andere twist kennen. Hierbij zal het niet gaan of jullie team iets weet. Het gaat erom dat het andere team het antwoord niet weet. Denkt uw gezelschap dit, druk dan snel op de knop. Wie kan het beste omgaan met de druk?  Welk team mag zich kronen tot winnaar van Oh, wat een decennium?

 

 

Nu reserveren