Feestje met familie, vrienden of collega's

Een feest met vrienden, familie of collega's om nooit meer te vergeten!
I.s.m. Olivier Entertainment organiseren wij de leukste Themafeesten vanaf 30 personen.
Prijs: € 586,50 voor groepen van 30-46 personen. Vanaf 46 personen € 12,75 p.p.

U kunt deze arrangementen combineren met: 

  • Koude en Warme hapjes (€ 10,00 p.p.)
  • Warm & Koud buffet (€ 27,50 p.p.)
  • Barbeque + Salade buffet (€ 25,00 p.p.)
  • 3-gangen Diner (v.a.€ 25,00 p.p.)
  • Broodmaaltijd (v.a. € 13,50 p.p.)

Bovenstaande arrangementen zijn exclusief consumpties.
U kunt ook kiezen voor een 4 uurs All in drankjes arrangement (m.u.v. speciaal bieren en buitenlands gedistilleerd + € 17,50 p.p.)

Voor een gespecificeerde prijsopgave vult u het contactformulier in waarna wij z.s.m. contact met u opnemen.

Nu reserveren

Thema feesten

Smartlappenavond met karaoke

Haal “met de vlam in de pijp” uw eigen “kleine café aan de haven” naar Hotel Witteveen met de Smartlappenavond. Deze avond zal in het teken komen te staan van Nederlandstalige hits.

Deze avond kunt u hilarische quizvragen van de entertainer verwachten en zal een groot scala aan Nederlandstalige hits gedraaid worden. Even genoeg van Nederlandstalig? Geen probleem, in dat geval kunt u uw inner-artiest bij uzelf, uw nicht/neef, collega of goede vriend naar boven halen met de karaoke waarbij er ook Engelstalig of zelfs Frans gezongen kan worden. De smartlappenavond staat garant voor een fantastische Hollandse sfeer. Heeft u al trek gekregen in een pikketanissie?

 

Themafeest ‘Country & Western’

Haal uw spijkerbroek en houthakkersblouse maar alvast uit de kast. Bij het Country & Western themafeest zal u zich een echte cowboy of cowgirl voelen. De zaal zal in countrystijl worden aangekleed en ook zal onze Bully de rodeostier van stal worden gehaald. U zult zich in een waar feestelijk countrydorp wanen en proeven van de Amerikaanse sfeer.

Bij het themafeest kunt u onder andere schieten in een schiethuisje, hoefijzer gooien, een rondje op Bully maken en spijkerslaan. De entertainer zal muziek draaien waarbij uw verzoekjes natuurlijk ook welkom zijn en zorgen voor een groot feest. U komt toch ook Country-line-dansen op de dansvloer?

 

Themafeest ‘Après Ski’

Haal een stukje Oostenrijk naar Hotel Witteveen met het enige en echte Aprés Ski Themafeest. Ga langlaufen, spijkerslaan, bierpulschuiven, touwtrekken of jodelen. Het komt allemaal voorbij op dit themafeest. De entertainer zal een drive-in-show draaien met onder andere sfeervolle Duitse Schlagers en echte Aprés Ski hits. Uw verzoekjes zijn natuurlijk ook welkom.

Zoek uw Dirndl of Lederhosen maar alvast op. De zaal zal omgetoverd worden tot een echte Aprés Ski tent. U kunt hier een skihut, ski’s, een grote sneeuwpop, bijpassend decordoek en een lichtshow verwachten. Het bier zal geschonken worden in grote pullen. De entertainer zal ook bijpassende kledij dragen en zorgen voor een fantastische sfeer. Een ding is zeker, iedereen zal op de dansvloer staan.

 

Themafeest ‘Foute Party’

Er bestaat niet zoiets als té fout bij het Foute Party themafeest. Zoek uw mooiste of grappigste outfit uit en steel met uw gezelschap de show. Laat u zich verassen door de aankleding van de zaal en de activiteiten die de entertainer met u zal spelen.  

Hits van de Backstreet Boys, Aqua en Paul Elstak zult u voorbij horen komen. De lijst met foute hits is eindeloos, zo ook die van de karaoke die u deze avond ook kunt zingen. De zaal wordt omgetoverd tot een disco met foute attributen. De entertainer zal ervoor zorgen dat de sfeer er goed in zit. Er zal een rondje bingo en twister worden gespeeld en om te oefenen zal er ook limbo worden gedanst. Als wie of wat gaat u verkleed?

 

 

 

Nu reserveren