• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Test

Wandelarrangement Cadeau | Ontdek de prachtige provincie Drenthe

Ga er heerlijk op uit!

Wat doe je als alles gesloten is? Juist, dan ga je lekker de natuur in. Een frisse neus en genieten van de prachtige omgeving. Daarvoor is Drenthe de perfecte locatie. In Witteveen zit je gelijk op de goede plek, het bos vind je hier namelijk op loopafstand. Een prachtig meer zorgt voor een adembenemend uitzicht. Dat zou je toch wel met iedereen willen delen? Daar hebben we gelukkig wat voor. Geef iemand een wandelarrangement cadeau!

wandelarrangement cadeau

Geef een avontuurlijke cadeaubon en ga er lekker op uit!

Laat je verrassen door de prachtige omgeving van Hotel het Witte Veen. In ieder seizoen is de natuur prachtig om te zien. Gezellig met zijn tweeën, of met het hele gezin!

wandelarrangement cadeau

Wandelen door het mooie Witteveen

Witteveen, het is een rustig dorpje waar je even heerlijk tot jezelf kunt komen. Vanaf Hotel het Witte Veen kan je alle kanten op. Dit kleine maar gezellige dorpje ligt in het hartje van Drenthe. De provincie Drenthe staat bekend om de vele natuur- en bosgebieden. Je kunt hier uren rondstruinen zonder iemand tegen te komen. Of je nu te voet gaat of per fiets, je kunt eindeloos op pad gaan. Het maakt niet uit welk kant je op gaat, overal is het even mooi.

Bij dit arrangement kan je kiezen uit diverse routes. Je start bij Hotel het Witte Veen waarbij je een heerlijk verzorgd lunchpakket mee krijgt.

Meer informatie
cadeaubon bestellen

Cadeaubon bestellen

Kies jij voor een cadeaubon van het wandelarrangement of toch liever iets anders? Bekijk alle mogelijkheden op onze cadeaubon pagina en bestel deze makkelijk en eenvoudig online!

Lees verder

Cadeaubon bestellen?

Leuk! Dat kan hier.