• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Fietsarrangement Drenthe

Wandelarrangement met lunch | Hotel Het Witte Veen

Wandelarrangement met lunch

Het schijnt zo te zijn dat er nog steeds mensen zijn in Nederland die nog nooit in Drenthe zijn geweest! Wij verbazen ons er iedere keer weer over. Het blijft wel een feit, want wanneer iemand in Drenthe is geweest zal die gene altijd nog eens weer komen. Drenthe is namelijk heel erg mooi. Het is een provincie die veel te bieden heeft. Zowel bezienswaardigheden als een prachtige natuur. Het zou dan ook zonde zijn om hier niet eens zelf te komen kijken. Wij kunnen het namelijk simpelweg niet in woorden uitdrukken! Een mooie manier om een stukje van deze provincie te ontdekken is door middel van een wandelarrangement met lunch. Dat is te reserveren bij Hotel Het Witte Veen!

wandelarrangement met lunch

Houdt u ook zo van wandelen?

Dan is het een uitstekend idee om een wandelarrangement te reserveren! U krijgt vanuit het hotel leuke wandelroutes mee die u leiden langs de mooiste plekjes in de omgeving. Terwijl u in het restaurant geniet van een lekker kopje koffie en een gebakje, kunt u rustig de wandelroutes eens even bekijken. Wij hebben de leukste routes natuurlijk voor u uitgezocht. Denk bijvoorbeeld aan het ommetje van Witteveen of een wandeling door het prachtige Mantingerveld. U kunt zelf kiezen of u een korte wandelroute gaat lopen of juist een langere. Bij terugkomst in het restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch.

Meer lezen over het wandelarrangement met lunch?

Dat kan! Klik daarvoor op de button hiernaast!

BEKIJK ONZE VIDEO EN KOM IN DE SFEER

Zin in een dagje uit? Bezoek het Wildlands park in Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger,het Drents Museum in Assen of museumdorp Orvelte.