• K. Brokweg 16 - 9439 TC - Witteveen(Drenthe)
  • 0593-552429
Fietsarrangement Drenthe

Wildlands arrangement | Hotel het Witte Veen

Op avontuur in Wildlands!

Wildlands, alleen al van de naam word je wild! Wie eens echt wil ervaren wat avontuur is, doet er goed aan om hier een bezoekje aan te brengen. Hier moet je eens zijn geweest. Het maakt niet uit of je jong bent of oud, dit is een ware belevenis voor iedereen! Wildlands is een dierentuin, maar niet zomaar één. Je wandelt hier in één dag over de hele wereld. Zo kan je aan het einde van de dag zeggen dat je in de poolgebieden, de savanne én de jungle bent geweest. Dat doet niemand je na! Althans, niemand die niet naar Wildlands gaat. Naast de meest bijzondere dieren zijn hier ook gave attracties die je bezoek helemaal af maken! Op korte afstand van Wildlands is ons hotel gevestigd, in een prachtige natuurrijke omgeving in het dorp Witteveen. Hier kan je na een avontuurlijke dag weer lekker tot rust komen, onder het genot van een drankje op ons terras terwijl de zon in haar mooiste kleuren ten onder gaat. Even heerlijk tot jezelf komen na een intensieve dag. Lekker genieten met z'n tweeën, of met het gezin. Bij Hotel Het Witte Veen bieden wij een speciaal Wildlands Arrangement aan! Hierbij zit een overnachting, ontbijt, diner én natuurlijk de toegangstickets voor Wildlands!

Wildlands arrangement

Wildlands... een dierentuin met attracties?

Ja! Dat heb je inderdaad goed omschreven. Wildlands is een park dat bestaat uit drie werelden! Je waant je dan ook echt in een andere wereld wanneer je hier doorheen loopt. Zo kan je grote olifanten kijken in Jungola, gevaarlijke leeuwen tijdens een safaritocht door Serenga en sneeuwwitte ijsberen in Nortica! Deze kan je wel van héél dichtbij bekijken, via een ondergrondse tunnel waar deze beren vlak langs de raampjes zwemmen.

Naast een safaritocht door Serenga kan je in Jungola instappen voor een boottocht over het water door de jungle. Zie jij waar de dieren verstopt zitten? Als je geluk hebt dan nemen de olifanten een bad in het water, vlak naast jouw boot! Heb je nog meer geluk, dan kan het maar zo zijn dat er een olifantenpresentatie wordt gehouden tijdens jouw bezoek! Hierbij vertelt de dierenverzorger over deze bijzondere dieren. Bij warm weer krijgen ze een douche! Jij kan tijdens de presentatie alle vragen stellen die je hebt! Zo is het naast een avontuurlijke dag ook nog eens leerzaam!

Voor wie dol is op vogels, doet er goed aan een bezoekje te brengen aan de 'Birdy Bush'. Hier vliegen een heleboel prachtige vogels. Wil jij ze van dichtbij bekijken? Pak dan de Mega Jungle Trail! Zo ben je ineens een heel stuk dichterbij en kan je ze extra goed zien!

Na een avontuurlijke dag, tijd voor ontspanning!

Hebben jullie alles gezien in Wildlands? Dan is het tijd om terug te keren naar het hotel! Bij ons kan je kiezen voor een arrangement mét of zonder diner. Kies je ervoor om een arrangement met een diner te reserveren, dan gaan jullie lekker genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Na zo'n actieve dag hebben jullie vast wel trek gekregen! Laat je lekker in de watten leggen en geniet van de gastvrijheid in het restaurant.

Wildlands arrangement | Hotel het Witte Veen

Lekker een dagje fietsen?

Naast Wildlands nog een andere leuke activiteit doen tijdens je verblijf in ons hotel? Stap dan op de fiets, want het is hier prachtig! Zo is er op een steenworp afstand een museumdorp, namelijk Orvelte. Hier beleef je echt hoe de mensen hier vroeger leefden en werkten. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan het Oud Hollandsche snoepwinkeltje. Nadat je naar Orvelte bent geweest, vervolg je je weg langs de heidevelden en door het bos naar het gezellige Westerbork. Een mooi rondje met veel bezienswaardigheden. Bij terugkomst natuurlijk een drankje op ons terras. Leuk!

Route bekijken

Wildlands Arrangement reserveren?

Dat kan! Klik op de button hiernaast.

BEKIJK ONZE VIDEO EN KOM IN DE SFEER

Zin in een dagje uit? Bezoek het Wildlands park in Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger,het Drents Museum in Assen of museumdorp Orvelte.